Kies de betalingsoptie die het beste bij u past.

Om het onze klanten makkelijk te maken, voorzien we 2 opties om te betalen:

  • Direct online betalen
  • Op factuur
Betalingsopties
Direct online betalen

Maak het uzelf gemakkelijk en betaal meteen online met één van de gekende betaalmethodes zoals Bancontact, Kredietkaarten, Apple pay,… Binnen de 2 uur ontvangt u een e-mail met een toegangslink naar de opleiding van uw keuze of de bestelde examenvoucher. Binnen de 5 werkdagen krijgt u ook uw voldane factuur.

Op factuur

Indien u ervoor kiest om niet onmiddellijk online te betalen, heeft u ook de mogelijkheid om eerst een factuur aan te vragen. Kiest u voor deze optie, dan ontvangt u binnen de 2 werkdagen een factuur per e-mail. Na registratie van de betaling ontvangt u een toegangslink voor uw opleiding.

Hoe lang heeft u toegang tot uw opleiding?

Bij de meeste e-learningcursussen kunt u kiezen uit verschillende toegangsperiodes (bijv. 30-60-90-150-365 dagen). Dit bepaalt hoe lang u toegang heeft tot uw training. Na ontvangst van de link naar uw opleiding heeft u 28 dagen de tijd om te beginnen met leren. Eenmaal begonnen, start uw toegangsperiode (30-60-90-150-365 dagen). Mocht de gekozen periode te kort zijn, dan is het mogelijk om deze met 30 dagen te verlengen tegen een meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.