Freshdesk is een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en betaalbare omnichannel helpdesk met uitgebreide mogelijkheden. De implementatie van deze customer support software zal de supportervaring voor uw klanten verbeteren en uw team efficiënter maken met hun dagelijkse werkzaamheden.

“Gebruik de kracht van collaborative ticketing en AI om de beste klantenervaring te bieden”

Freshdesk is de enige ‘visionair’ in de 2020 Gartner Magic Quadrant for the CRM Customer Engagement Center. Met Fresdesk overtreft u de verwachtingen van de klant.

freshdesk
Freshdesk
Zet alle binnenkomende e-mails om in tickets met behulp van ons ticketsysteem. Bepaal de prioriteit, categoriseer ze en wijs ze toe aan de juiste mensen.
U heeft een team nodig om goede klantenondersteuning te leveren. Freshdesk helpt teamleden samen te werken om snelle en consistente antwoorden naar uw klanten te sturen.
Eén helpdesk voor al uw supportkanalen. Breng berichten van klanten en informatie afkomstig van verschillende kanalen samen en bied uw klanten een betere ondersteuningservaring.
Profiteer van Freshdesk’s ingebouwde functies om repeterende helpdesktaken te automatiseren. Klantenservice, maar dan zonder de repeterende taken.
Creëer een Self service portaal en laat klanten zelf relevante oplossingen bekijken. Uw medewerkers en uw klanten besparen tijd.
Personaliseer uw workflows om ze te laten passen bij uw organisatie. Uw team heeft ook een helpdesk nodig die bij hun manier van werken past.
Identificeer problemen, plan op basis van statistieken en verbeter de prestaties van uw helpdesk.
Focus op het leveren van ondersteuning terwijl wij uw helpdesk beschermen. Freshdesk is een betrouwbare partner als het gaat om de integriteit en het beschermen van uw gegevens.

Zelf de Freshdesk-ervaring ontdekken?
Probeer nu 21 dagen gratis.

Grootse plannen met uw helpdesk?
Wij staan voor u klaar.