ITIL is het bekendste framework voor IT-services ter wereld. Het biedt allesomvattende, praktische en erkende richtlijnen voor het tot stand brengen van een service management system voor alle digitale services van een organisatie. Dankzij ITIL bestaat er een gemeenschappelijke taal voor bedrijven die gebruik maken van op IT gebaseerde services.

De nieuwste versie, ITIL 4, dateert van 2019 en bestaat uit richtlijnen, training en certificering. Het Foundation-niveau is ontworpen als een introductie tot ITIL 4. ITIL 4 Managing Professional (ITIL MP) richt zich op IT’ers die binnen technologische en digitale teams werken in verschillende soorten organisaties. De Managing Professional (MP) stroom biedt praktische en technische kennis over hoe IT-services, teams en werkflows succesvol gemanaged kunnen worden.

ITIL Opleiding in België en Nederland.

Bij 2Grips kan u terecht voor ITIL opleiding en certificering. Wij zijn specialisten in Service Management en brengen ITIL en andere service management methodologiën dagdagelijks in de praktijk. Onze opleidingsdiensten zijn ontstaan op vraag van onze klanten en onze consultants die hun kennis en ervaring willen delen. Dit maakt ons uniek in het opleidingslandschap in België en Nederland.

Klassikale ITIL Opleiding

2Grips voorziet klassikale ITIL opleidingen voor uzelf of uw medewerkers, teamleiders en managers. Op uw eigen locatie of in één van onze lesplaatsen en steeds met aandacht voor concrete praktijksituaties.

  • ITIL 4 Foundation (ITIL v4)
  • Klassikale opleiding ITIL 4 Specialist: Create, Deliver and Support
  • In België (Antwerpen, Brussel, Turnhout) en Nederland (Eindhoven)
  • Open publieke training of in-company
  • Maximum 12 deelnemers per sessie
Online ITIL Opleiding

Een complete aanbod van ITIL opleidingen via e-learning. Geen reistijden en verplaatsingen, wel snel en efficient uw kennis updaten. Alle e-learnings zijn erkende opleidingen en bieden een gedegen voorbereiding op de examens.

  • Leren waar en wanneer u wil, op uw eigen tempo
  • Geaccrediteerde e-learnings met ondersteuning via e-mail
  • Inclusief video tutorials, downloadbare studiegidsen en online quizzen
  • 30 of 60 dagen, met of zonder examen
  • Zeer prijsgunstig
ITIL Certificering

Het ITIL certificeringschema voorziet in een modulaire aanpak die bestaat uit een reeks kwalificaties die gericht zijn op verschillende aspecten van de ITIL best practices. 2Grips biedt certificeringsexamens aan binnen het oude ITIL v3 en het nieuwe ITIL 4 certificeringsschema.

2Grips is een PeopleCert-geaccrediteerde opleidingsorganisatie.

PeopleCert-geaccredideerde opleidingsorganisatie

Deel deze info met uw collega's