Het is cruciaal om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden terwijl Service Management evolueert. Certificering bewijst uw kennis, maar bovenal geeft het u een gemeenschappelijke taal. Dit geldt in het bijzonder voor ITIL, de meest geaccepteerde benadering van IT-servicemanagement ter wereld. ITIL 4, gelanceerd in februari 2019, actualiseert het ITIL-framework en introduceert een holistische benadering van Service Management

Klassikale ITIL 4 Foundation opleiding

Deze ITIL 4 Foundation cursus bereidt u voor op het Foundation certificaat, een verplichte vereiste voor alle andere niveaus. De opleiding (in het Engels) bestaat uit een 3-daagse cursus inclusief het certificeringsexamen. Het doel van deze cursus is om een grondig inzicht te verschaffen in het ITIL 4 framework, de belangrijkste elementen, concepten en terminologieën. De interactie met de trainer en de andere deelnemers zorgt voor een beter inzicht in de theorie en de mogelijke toepassing van de best practices. Reserveer vandaag nog uw plaats en behoor tot de allereersten in de BeNeLux om ITIL 4 gecertificeerd te worden.

Waarom kiezen voor 2Grips?
 • 2Grips is specialist in Service Management
 • Onze trainers werken dagelijks met Service Management in de praktijk
 • 2Grips is een Peoplecert-geaccrediteerd opleidingsinstituut.
 • 2Grips is erkend dienstverlener van KMO-portefeuille

 • Maximum 12 deelnemers per sessie

ITIL 4 Foundation (Eng.)

1050ex. BTW
 • 3 dagen
 • Inclusief examen
 • 8-10 maart 2021
 • Online sessies

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Corona Covid-19 Update

We bevinden ons momenteel in onzekere tijden. Omdat we niet weten hoe lang deze situatie zal voortduren, hebben we besloten om onze klassikale opleidingen voort te zetten zoals gepland maar op afstand via online video.

ITL 4 Foundation ‘Bridge’

Bent u reeds in het bezit van een ITIL v3 certificaat? Dan is er special voor u het verkorte ITIL 4 foundation programma. Tijdens deze opleiding van 1 dag, legt onze ervaren trainer de nadruk op de wijzigingen en nieuwigheden in ITIL 4 zodat u goed voorbereid bent om het ITIL 4 Foundation-certificeringsexamen met success af te leggen. Deze training is dan ook alleen bedoeld voor ITIL v3 certificaathouders. De voucher voor het certificeringsexamen is inbegrepen. Het examen kan online (met web proctoring via PeopleCert) afgelegd worden.

ITIL 4 'Bridge' (Eng.)

749ex. BTW
 • 1 dag
 • Inclusief examenvoucher
 • Op aanvraag
 • Op aanvraag

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

ITIL 4 certification

Copyright © AXELOS Limited 2020. Used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

De Foundation opleiding is de eerste ITIL 4 opleiding die door Axelos wordt geïntroduceerd. De ITIL Management Professional en Strategic Leader trainingen worden in de tweede helft van 2019 verwacht. Er zal een “overbruggings”-cursus beschikbaar zijn voor ITIL-experts en voor personen die minimaal 17 credits hebben verworven in het ITIL v3-certificeringsschema. Meer informatie over het ITIL 4-certificeringsschema.

Uw docent
Alexandru Rusu
Alexandru RusuGeaccrediteerd ITIL Trainer
Neem voor meer informatie direct contact op met 2Grips

CONTACT

2Grips is een Peoplecert-geaccrediteerd opleidingsinstituut.

PeopleCert Accredited Training Organisation

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Opleidings- en coachingsdiensten
kmo-portefeuille