Matrix42 biedt een innovatieve Digital Workspace Management suite die helpt om IT en business behoeften in balans te brengen en de dienstverlening doorheen de hele organisatie te verbeteren.

Matrix42

De vereisten op het vlak van digitaal werken zijn fundamenteel veranderd. Werknemers bepalen zelf wanneer, waar en met welke apparaten ze productief zijn. Daarom verwachten ze diensten on demand met een druk op de knop. Het klinkt complex, maar dat is het niet. Met Matrix42 orkestreert uw IT alle endpoints, applicaties en services in één oplossing.

Secure Unified Endpoint Management

80% van alle werknemers gebruikt meer dan één device om altijd en overal productief te kunnen blijven. Ze verwachten het device van hun keuze te kunnen gebruiken en intuïtief en eenvoudig toegang te hebben tot bedrijfsnetwerken, apps en gegevens op verschillende platforms. Voor IT betekent dit – meer complexiteit en meer risico. Uw IT moet in staat worden gesteld om de diversiteit efficiënt te beheren en tegelijkertijd de veiligheid van apps en gevoelige gegevens te waarborgen.

Matrix42 Product Suite
Digital Workspace Platform

Het Digital Workspace Platform combineert krachtige functionaliteiten voor configuratie, automatisering en integratie met ingebouwde beveiliging. Het Digital Workspace Platform is de basis van alle Matrix42-producten en daarmee een essentieel onderdeel van Matrix42 Enterprise Service Management en Secure Unified Endpoint Management.

Enterprise Service Management

Wil u ook een hogere kwaliteit van dienstverlening tegen lagere kosten? Wil u uw IT ontlasten en uw uw medewerkers en klanten inspireren met uitstekende dienstverlening? De sleutel tot meer efficiëntie in IT en meer tevreden klanten ligt niet in harder werken. Het ligt in de afdelingsoverstijgende automatisering van service management processen zonder media- en systeemonderbrekingen. U krijgt volledige controle over de kosten, de kwaliteit van uw diensten en het toenemende aantal dienstverleners.

Matrix42 Service Management is volledig geïntegreerd met de complete Matrix42 Digital Workspace Management suite. U werkt over processen en afdelingen heen op een centraal platform, in een continu proces en met één centrale gebruikersinterface. U kunt eenvoudig aanvullende oplossingen integreren via bestaande interfaces.

Self-Service Portal

Stel uw medewerkers in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot informatie en administratieve processen snel en eenvoudig af te ronden. Matrix42 biedt een Employee Self-Service Portal die zorgt voor een consistente interface met IT, HR en andere diensten

Matrix42 Self Service Portal
 • Samen met de Service Desk en Knowledge Base vormt de Matrix42 Service Catalog het Self-Service portaal voor uw gebruikers en klanten.

 • Met een voor uw gebruikers vertrouwde eCommerce-winkelervaring op alle apparaten, op kantoor en onderweg.
 • Met vooraf gedefinieerde en uitbreidbare rollen en machtigingen waarmee u de toegang regelt tot services en de Service Catalog. U wijst rollen toe aan uw gebruikers via uw Active Directory en zorgt ervoor dat elke gebruiker altijd de juiste diensten en prijzen kan bekijken.
Service Desk

De Matrix42 Service Desk ontlast uw IT-serviceteam door nieuwe Incidenten en Service Requests eenvoudig vast te leggen, te classificeren en te verrijken. De Service Desk is volledig geïntegreerd in het Matrix42 Digital Workspace Management en vormt zo de centrale interface voor uw Service Management-, Software Asset Management- en Unified Endpoint Management-processen.

 • Incident Management

 • Change Management

 • Problem Management

 • Configuration Management

 • Service Level Management

 • Service Desk Analytics

Matrix42 Service Desk
Combineer de kracht van Secure Unified Endpoint Management (SUEM) en Enterprise Service Management (ESM)

Gebruik de out-of-the-box Connectors om automatisch al uw Configuraties in uw Enterprise Service Management te brengen.

 • Met slechts een paar klikken kunt u de koppeling maken tussen uw Enterprise Service Management (ESM) en Secure Unified Endpoint Management (SUEM)

 • Alles in uw Secure Unified Endpoint Management (SUEM) zal worden geïmporteerd in Services in uw Service Catalogus – klaar om te worden geconsumeerd door uw gebruikers.
Meer weten of een demo inplannen? Neem contact op met 2Grips

CONTACT