2Grips is up and running, maar we hebben ons aangepast aan de uitzonderlijke Corona situatie. We houden u graag op de hoogte van onze evenementen, trainingen en workshops.

Workshops in Mei en Juni

2Grips organiseert regelmatig compacte, interactieve en praktische (IT) Service Management workshops op verschillende locaties in België en Nederland, waaraan iedereen kan deelnemen. De onderstaande workshops gaan door, hetzij op de geplande locatie, hetzij op afstand met online video afhankelijk van de op dat moment geldende covid-19 maatregelen..
U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze workshops:

Workshop: “XLA’s in de Praktijk”
• 2020, 11 mei – Igluu Eindhoven, Nederland / Remote
• 2020, 15 mei – Officenter Brussel, België / Remote

Workshop: “Succesvol Outsourcen”
• 2020, 2 juni – Officenter Brussel, België / Remote
• 2020, 4 juni – Igluu Eindhoven, Nederland / Remote

Klassikale opleidingen

Sommige van onze klassikale trainingen werden uitgesteld. Omdat we niet weten hoe lang deze situatie zal voortduren, hebben we besloten om de volgende klassikale trainingen te laten plaatsvinden hetzij op de geplande locatie, hetzij op afstand met online video afhankelijk van de op dat moment geldende covid-19 maatregelen..

SIAM Foundation: 27-29 april, Officenter A12 / Remote
ITIL 4 Foundation : 13-15,mei, Officenter Brussel / Remote
ITIL 4 Managing Professional Transition : 15-19 juni, Officenter Brussel / Remote

Uw ITIL 4 traject via E-Learning

De ITIL 4 Foundation en de Managing Professional transition training zijn reeds beschikbaar in ons e-learning portaal. Onlangs hebben wij de eerste module uit de Managing professional stream toegevoegd: ITIL 4 Specialist: Create, Deliver and Support. Naar verwachting staan alle specialistische modules nog voor de zomer voor u klaar.

E-learning

E-learning is nu meer dan ooit de meest geschikte methode om te leren. 2Grips biedt een breed scala aan hoogwaardige, geaccrediteerde e-learningprogramma’s die zijn ontworpen om uw vaardigheden en uw carrière te laten groeien, op uw eigen tempo, waar en wanneer u wil.
Alle e-learning programma’s staan open voor individuele gebruikers en organisaties die op zoek zijn naar multi-user trainingen. Voor meer informatie over onze multi-user training en voor uw offerte op maat, kan u ons contacteren.

Corona Update
Wij zijn open! Contacteer ons via mail, telefonisch of via de website chat