Next Generation Customer Experience

“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Maya Angelo

2Grips nodigt u uit voor dit event:

Next Generation Customer Experience

Steeds meer bedrijven erkennen de voordelen van het managen van de klantervaring: hogere inkomsten, lagere kosten en een sterkere loyaliteit van medewerkers en klanten. Ook op het gebied van Service Management verschuift de focus van SLA’s naar meer op klanttevredenheid gerichte doelstellingen. Onze IT-organisaties worden geconfronteerd met de vraag hoe relevant hun huidige SLA-metingen zijn voor het verbeteren van de customer satisfaction en service experience. Maar wat is een XLA, waar moeten we op letten en hoe meten we de Customer Experience?

2Grips nodigt u graag uit voor deze boeiende namiddag in samenwerking met Aternity en Giarte. Registreer vandaag en kom alles te weten over de Next Generation Customer Experience.

11 februari 2020
Van Der Valk Hotel, Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen

Gratis na registratie

AGENDA
15u30 – 15u45
Welkom en Introductie

Joost van Iersel – Managing Partner 2Grips

15u45 – 16u05
Customer Satisfaction in een multi-sourcing omgeving

Klanttevredenheid is een belangrijk punt voor elke organisatie. Dit gegeven en de realisatie ervan wordt nog complexer in een omgeving waar bepaalde onderdelen van de dienstverlening uitbesteed zijn aan meerdere dienstverleners.
Service Integration And Management, SIAM, is het geheel van principes en praktijken, die de samenwerkingsverbanden tussen dienstverleners vergemakkelijken en die nodig zijn om de voordelen van multi-sourcing te maximaliseren. Service integratie vergemakkelijkt de koppeling van diensten en processen die worden gebruikt om deze te bedienen, in één enkel bedrijfsmodel waar uiteindelijk de klant van profiteert.
Danny Van Vosselen – 2Grips

16u05 – 16u45
Op weg met Xperience Level Agreement (XLA)

Marco Gianotten – Giarte

16u45 – 17u15 Break
17u15 – 18u00
End User Experience Monitoring

Volgens een recentelijk onderzoek van het Service Desk Institute is klanttevredenheid de meest belangrijke indicator van success voor de service desk. Dit betekent, dat het meten van klantevredenheid of klantervaring steeds belangrijker word om enerzijds de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen én anderzijds om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de eindgebruiker. Leer tijdens deze sessie hoe U op basis van actuele gebruikerservaringen/metingen continue kunt sturen op verbetering van uw dienstverlening.
Cees Broer en Jonathan Vermeulen – Aternity

18u00 – 18u10
Slot

Danny Van Vosselen – 2Grips

18u10 – 19u30
Netwerken

Met een hapje en een drankje