Laten we optimistisch en positief blijven en onze kostbare tijd gebruiken om bij te leren. Om die reden hebben we bij 2Grips besloten om u te helpen door extra competenties toe te voegen aan uw cv. Om optimaal gebruik te maken van de tijd die u thuis doorbrengt, maken we u er graag op attent dat onze ITIL 4 Lite nu volledig GRATIS is. U heeft nu de kans om uw ITIL-reis te beginnen met een volledig gratis overzichtscursus op uw eigen tempo in uw eigen “kot”.

Free ITIL 4 Lite training

Met deze training maakt u kennis met de essentie van ITIL en IT-servicemanagement en bent u in staat om ITIL in de context van de huidige bedrijfsomgeving te plaatsen. De ITIL 4 Lite training laat u in 5 eenvoudige lessen kennismaken met de sleutelbegrippen, de guiding principles en de ITIL-practices. Deze training is geschikt voor iedereen die werkzaam is in IT-services of een IT-carrière overweegt.

Gemist! Dit aanbod was helaas slechts geldig tot 15 mei 2020.

2Grips biedt een breed scala aan kwalitatief hoogstaande, geaccrediteerde online opleidingen aan. Deze zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw vaardigheden en carrière uit te breiden. Alle opleidingen omvatten videotutorials, studiegidsen en quizzes. Maak hier uw keuze en start vandaag nog met leren.