Dé ICT Inspiratiedag 2021

Op 11 maart 2021 is het zover. Dan vindt de 10de editie van de ICT inspiratiedag plaats. Tijdens deze speciale verjaardagseditie wordt de brug gelegd tussen het verleden en de toekomst: een terugblik op 10 jaar ICT en technologie en een toekomstvisie op de komende 10 jaar. Wie een blik werpt op het goedgevulde programma ziet meteen dat dit een inspirerend all-in online event wordt met keynotes, panelgesprekken en trendinterviews met ICT pioniers, klanten, vakspecialisten en partners.

Net als vorig jaar, zorgt 2Grips opnieuw voor een breakout sessie: “ICT en zijn gebruikers, de menselijke factor”. Wij zijn dan ook verheugd u gratis te mogen uitnodigen voor deze en andere sessies tijdens dit boeiende online event. Wij kijken er alvast naar uit!

  • Ontdek in één dag de nieuwste ICT en technologie trends, toekomstconcepten en innovaties.

  • Volg inspirerende keynotes, panelgesprekken en trendinterviews met ICT pioniers, klanten, vakspecialisten en partners.
  • Ga in interactie met meer dan 500-tal peers uit de ICT-sector en deel je ervaringen. Volledig online, maar zoals op een echt fysisch evenement!
  • Ontdek hoe ICT en technologie de afgelopen 10 jaar evolueerden en hoe de komende 10 jaar eruit zullen kunnen zien.
Dit evenement is helaas voorbij. Bekijk hier de aftermovie.
ICT Inspiratiedag 2021

Online event
Donderdag 11 maart 2021
Van 10 tot 15u30