Met veel trots mogen we een belangrijke mijlpaal aankondigen in onze ambitie om uit te blinken in consultancy, training en tools voor Enterprise en IT Service Management. Onze diensten, de kern van waaruit we kwaliteit en veiligheid nastreven, hebben de ISO 27001 certificering behaald!

ISO 27001: een keurmerk voor informatiebeveiliging

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor Information Security Management Systemen (ISMS). Het behalen van deze belangrijke certificering onderstreept onze niet aflatende toewijding aan het beschermen van uw gevoelige gegevens en het waarborgen van de hoogst mogelijke veiligheid in elk aspect van onze dienstverlening.

ISO27001 2Grips
Wat betekent deze certificering voor u?
  • Verbeterde gegevensbeveiliging: ISO 27001 zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke informatie wordt behandeld met het hoogste beveiligingsniveau, waardoor het risico op datalekken en lekken wordt verkleind.
  • Verbeterde servicekwaliteit: Onze toewijding aan ISO 27001 betekent dat we voortdurend streven naar excellentie in de levering van onze diensten, met een focus op consistentie en klanttevredenheid.
  • Risicobeperking: De ISO 27001-certificering helpt ons bij het identificeren en beperken van potentiële beveiligingsrisico’s, zodat we uw informatie proactief kunnen beschermen.
  • Zekerheid van naleving: U kunt erop vertrouwen dat onze services voldoen aan de strengste internationale beveiligingsstandaarden, zodat u met een gerust hart kunt voldoen aan de compliance-eisen van uw organisatie.
Een teamprestatie

Onze weg naar de ISO 27001-certificering is een gezamenlijke inspanning geweest. Daarom zijn we bijzonder dankbaar voor het harde werk en de inzet van het 2Grips team, dat dit mogelijk heeft gemaakt. Hun expertise, toewijding en naleving van best practices in informatiebeveiliging hebben bijgedragen aan dit succes.

Wat is de volgende stap?

Ons streven naar excellentie eindigt niet met certificering; het is slechts het begin. We blijven ons inzetten voor voortdurende verbetering, zodat onze services voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en waarde en deze zelfs overtreffen.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team als u vragen hebt of als u meer wilt weten over hoe onze ISO 27001-certificering u ten goede komt. We kijken ernaar uit om u met nog meer vertrouwen en veiligheid van dienst te zijn.