Ervaar de meest comfortabele manier van studeren en behaal uw ITIL 4 Foundation certificaat op uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt. Om nog flexibeler te zijn in het tempo van de training en om een uitstekende leerervaring te beleven, is er deze nieuwe online ITIL 4 Foundation opleiding in een nieuw, aangepast formaat. Content slides worden afgewisseld met animaties, storytelling en voorbeelden uit de echte wereld, om u te helpen de leerstof in de juiste context te plaatsen. Er zijn zelfs downloads die u kunt bijhouden. Met e-learning heeft u alles onder controle!

Bekijk de voorbeeldles om het zelf te bekijken.

Ga naar de online ITIL 4 Foundation opleiding
ITIL 4 Foundation Examen

Na het voltooien van uw opleiding kan u een wereldwijd erkend certificaat behalen door het ITIL Foundation Examen af te leggen. Het examen is online en web-proctored, zodat u het op elk moment en op elke plaats kunt afleggen.
De online ITIL 4 Foundation training is beschikbaar op het 2Grips e-learning platform vanaf 11 februari 2019. De examenvoucher wordt apart verkocht. Het officiële examen is beschikbaar vanaf 28 februari. Bestel vandaag nog en wees klaar zodra de eerste examens beschikbaar zijn.

ITIL 4 Foundation Bridge

AXELOS biedt geen officiële ITIL Foundation overbruggingscursus of examen aan voor de overgang van ITIL v3 naar ITIL 4. Als u in het bezit bent van een v3 Foundation-certificaat en u wilt uw kwalificaties up-to-date brengen, moet u het volledige Foundation-examen afleggen. Wanneer u het examen ITIL 4 Foundation aflegt, staat er op uw certificaat “ITIL Foundation Certificate in IT Service Management” – ITIL 4 Edition.

ITIL 4 e-learning
PeopleCert Accredited Training Organisation

2Grips is een PeopleCert geaccrediteerd opleidingsinstituut voor ITIL.