Meet The 2Grips Team

Onze mensen maken ons tot wat we zijn. Wat ons samenbrengt is onze passie voor service management. Onze mensen zijn het meest waardevolle bezit in onze organisatie. Ze werden uitgekozen vanwege hun vaardigheden, houding en kennis, die ze dagelijks toepassen om onze klanten te helpen excellentie te bereiken binnen hun serviceafdelingen. Maak kennis met het 2Grips Team…

Dit is Benoit Nannetti: Senior Service Management Consultant.

Benoit Nannetti begon bij 2Grips in het begin van 2020 als Senior Service Management Consultant met meer dan 25 jaar ervaring. Zijn interesse in mensen en de ontwikkeling van organisaties zorgt ervoor dat hij over waardevolle ervaring beschikt in human factor aspecten zoals organisational change management en het managen van user experience. Zijn ervaring in verschillende sectoren zowel in kleine als grote bedrijven, maken van hem de perfecte partner om de status quo uit te dagen en er zeker van te zijn dat uw organisatie het meeste voordeel haalt uit de overgang naar een Service Management georiënteerde organisatie. Benoit is altijd bereid om zijn ervaring te delen en een workshop, conferentie of training te verzorgen binnen zijn domein van expertise.

Vanuit zijn technische achtergrond en professionele ervaring en altijd geïnteresseerd om nieuwe domeinen te leren, ontwikkelt Benoit nu 2Grips portfolio rond veiligheidsaspecten binnen Service Management.

Wanneer Benoit niet bezig is met 2Grips’ activiteiten, is hij vooral buiten geïnteresseerd. Skiën, fietsen, duiken zijn allemaal mogelijkheden en goede redenen om de buitenwereld te verkennen.

Een pragmatische aanpak is een sleutel tot succes bij een Service Management implementatie, “begin klein, maar denk groot”.
Tip van Benoit, 2Grips

Neem rechtstreeks contact op met Benoit via benoit.nannetti @2grips.com, of neem contact op met 2Grips

Benoit Nannetti