Meet The 2Grips Team

Onze mensen maken ons tot wat we zijn. Wat ons samenbrengt is onze passie voor service management. Onze mensen zijn het meest waardevolle bezit in onze organisatie. Ze werden uitgekozen vanwege hun vaardigheden, houding en kennis, die ze dagelijks toepassen om onze klanten te helpen excellentie te bereiken binnen hun serviceafdelingen. Maak kennis met het 2Grips Team…

Dit is Dirk Kestemont: Service Management Consultant.

Dirk Kestemont start bij 2Grips in 2019. Als senior service management consultant met meer dan 20 jaar ervaring, specialiseerde hij zich in het vertalen van business requirements naar IT strategie. Daarnaast is hij ook actief als trainer voor onze opleidingen SIAM en ITIL. Hij neemt ook actief deel aan de verschillende workshops die 2Grips organiseert. Kennis en ervaring delen is voor hem de sleutel tot succes.

Tijdens zijn loopbaan bouwde hij een grote kennis op omtrent service improvement trajecten. Hij weet hoe operationele teams aan te sturen en is een expert in het coachen van proceseigenaars en managers tijdens hun service journeys. Zijn uiteenlopende opdrachten als consultant stelden hem in staat organisatorische en managementvaardigheden op te doen in diverse openbare en particuliere organisaties.

Dirk houdt van alle Amerikaanse sporten, een gevolg van zijn langere periode in de VS in het begin van zijn carrière. Tegenwoordig worden die sporten echter meer passief dan actief beoefend. Buiten de werktijd brengt hij graag tijd door met zijn dochters of is hij bezig met zijn passie voor oude auto’s.

Om het succes van servicemanagementprocessen en -tools te maximaliseren, is afstemming op en adoptie door de organisatie en haar mensen essentieel.

Tip van Dirk, 2Grips

Neem rechtstreeks contact op met Dirk via dirk.kestemont @2grips.com, of contacteer  2Grips

Dikr Kestemont