Meet The 2Grips Team

Onze mensen maken ons tot wat we zijn. Wat ons samenbrengt is onze passie voor service management. Onze mensen zijn het meest waardevolle bezit in onze organisatie. Ze werden uitgekozen vanwege hun vaardigheden, houding en kennis, die ze dagelijks toepassen om onze klanten te helpen excellentie te bereiken binnen hun serviceafdelingen. Maak kennis met het 2Grips Team…

Dit is Kristof Kelchtermans: Service Management Tooling Engineer.

Kristof startte bij 2Grips in juli 2021. Klaar voor een nieuwe uitdaging dankzij 13 jaar support ervaring, waaronder 3 jaar met service management tooling. Als Tooling Engineer implementeert en ondersteunt hij onze belangrijkste service management oplossingen, zoals 4me Service Management, Ivanti Service Manager & Automation, Freshservice en BMC Software RemedyForce.

Kristof houdt ervan om processen in kaart te brengen en in vraag te stellen om ze dan nadien perfect te implementeren. Geen uitdaging is hem te moeilijk. Omdat hij ook van variatie houdt, beperkt hij zich niet langer tot IT-processen.

Buiten de werkuren slorpt momenteel de renovatie van zijn huis het grootste deel van de tijd op, maar liever spreekt hij af met vrienden en familie. Daarnaast is Kristof een echte gamer. Zowel bordspelen en escape rooms als gamen staan hoog op zijn agenda. Zijn conditie houdt hij op peil met indoor roeien.

Door alles te dubbelchecken in plaats van aannames te doen, kan je veel tijd besparen.
Tip van Kristof, 2Grips

Neem rechtstreeks contact op met Kristof via kristof.kelchtermans @2grips.com of neem contact op met 2Grips

Kristof Kelchtermans