Meet The 2Grips Team

Onze mensen maken ons tot wat we zijn. Wat ons samenbrengt is onze passie voor service management. Onze mensen zijn het meest waardevolle bezit in onze organisatie. Ze werden uitgekozen vanwege hun vaardigheden, houding en kennis, die ze dagelijks toepassen om onze klanten te helpen excellentie te bereiken binnen hun serviceafdelingen. Maak kennis met het 2Grips Team…

Dit is Marc Dartois: Project Manager.

Marc startte begin 2022 bij 2Grips als Senior Project Manager met meer dan 40 jaar ervaring.

Al gedurende zijn hele carrière richt hij zich in de eerste plaats op de klant en op het leveren van diensten waar die klant blij van wordt. Hij begon als systeemingenieur, lang geleden met als het ware een hamer en beitel, en eindigde als Project Manager met onderweg enkele zijsprongen naar ISO9001, ITIL, Prince 2, PMI, People management, Business management, BPM, en ga zo maar door.

Marc houdt van het implementeren van methodologie op een pragmatische manier: wat hebben we nodig om het uiteindelijke business doel zo efficiënt en snel mogelijk te bereiken.

Veel van zijn vrije tijd gaat naar karate, zowel naar het actief beoefenen van de sport als ook het opleiden van anderen. Voor Marc is dit een manier van leven geworden met eerlijkheid en respect als belangrijke peilers.

Werk is een groot deel van ons leven, dus maak het maar beter leuk en hou in je achterhoofd dat je niet altijd de belangrijkste persoon bent.
Tip van Marc, 2Grips

Neem rechtstreeks contact op met Marc via mard.dartois @2grips.com of neem contact op met 2Grips

Marc Dartois