Meet The 2Grips Team

Onze mensen maken ons tot wat we zijn. Wat ons samenbrengt is onze passie voor service management. Onze mensen zijn het meest waardevolle bezit in onze organisatie. Ze werden uitgekozen vanwege hun vaardigheden, houding en kennis, die ze dagelijks toepassen om onze klanten te helpen excellentie te bereiken binnen hun serviceafdelingen. Maak kennis met het 2Grips Team…

Dit is Marco Salamanca: Service Management Consultant.

Na 7 jaar in de testing- en analysewereld, waagde Marco de overstap naar 2Grips in december 2021. Als Service Management Consultant implementeert en ondersteunt hij onze service management oplossingen, voornamelijk 4me.

Denken in processen en deze helder krijgen, houden hem dagelijks bezig. Daarnaast draagt hij communicatie hoog in het vaandel en trekt hij graag aan de mouwen bij anderen die daar minder sterk in zijn. Een rol als Project Manager bij verschillende klanten ligt hem en helpt om de service management wereld verder te ontdekken.

Marco is recent vader geworden waardoor het zelf beoefenen van sport niet altijd mogelijk is en voornamelijk is geëvolueerd naar kijken van sportwedstrijden.

Luister, analyseer, communiceer
Tip van Marco, 2Grips

Neem rechtstreeks contact op met Marco via marco.salamanca @2grips.com of neem contact op met 2Grips

Marco Salamanca