Meet The 2Grips Team

Onze mensen maken ons tot wat we zijn. Wat ons samenbrengt is onze passie voor service management. Onze mensen zijn het meest waardevolle bezit in onze organisatie. Ze werden uitgekozen vanwege hun vaardigheden, houding en kennis, die ze dagelijks toepassen om onze klanten te helpen excellentie te bereiken binnen hun serviceafdelingen. Maak kennis met het 2Grips Team…

Dit is Paul Donders: Service Management Consultant.

Paul Donders is sinds 2019 werkzaam bij 2Grips. Maar voor hij zich aansloot bij het 2Grips team, bouwde hij een indrukwekkende loopbaan op in de ITSM/ESM wereld, in het bijzonder binnen de BMC Remedyforce gemeenschap gedurende meer dan 10 jaar. Voor zijn werk in Service Management, leverde Paul andere rollen rond merkbeleving, het leveren van diensten en het creëren van lange termijn vertrouwensrelaties.

Zijn focus heeft zich nooit beperkt tot BMC Remedyforce en Salesforce. De afgelopen jaren deed hij ook ruime ervaring op met 4me en Nexthink. De rode draad in al zijn projecten was en is het verdienen van vertrouwen van de klantorganisaties. Zijn motto is dan ook logisch, of zoals hij zijn werk noemt: “Klanten helpen bij het behalen van hun doelstellingen en ze klaarstomen voor succes”.

Paul is iemand die altijd zijn beloftes nakomt. Veel van zijn contacten volgen Paul waar hij ook gaat, omwille van de vertrouwensrelatie, zijn ervaring, zijn kennis, zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid. Bovendien weet hij hoe de processen moeten werken, is hij in staat om te communiceren binnen alle lagen van de organisatie, en beschikt hij over grondige technische kennis op het gebied van integratie en automatisering.

Als je er niet over rapporteert en geen slimme zakelijke beslissingen neemt op basis van die rapporten, doe het dan niet.

Tip van Paul, 2Grips

Neem rechtstreeks contact op met Paul via paul.donders @2grips.com, ook als u een 1:1 gesprek wenst met één van zijn loyale relaties om kennis en ervaring te delen of neem contact op met 2Grips

Paul Donders