2Grips kondigt met trots de PeopleCert accreditatie voor ITIL aan. PeopleCert is een onafhankelijke instantie voor het certificeren van professionals en biedt wereldwijd erkende certificeringen (zoals ITIL®, PRINCE2®, diverse ISO-kwalificaties en andere).
Na een gedetailleerde beoordeling van onze managementsystemen, trainers en cursusmateriaal, kreeg 2Grips de status van Accredited Training Organisation (ATO). Met deze accreditatie wil 2Grips tegemoetkomen aan de evoluerende eisen van onze klanten met efficiënte, marktgedreven diensten. Deze erkenning staat borg voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening en officiële certificaten.

ITIL 4 Training

Aangezien ITIL wereldwijd door miljoenen professionals wordt gebruikt, verwachten wij een grote vraag naar ITIL 4-certificering. Organisaties zullen blijven investeren in het toepassen en aanpassen van ITIL in hun bedrijfsprocessen en in het bijscholen van hun personeel met ITIL-kwalificaties. Deze volgende evolutie van ITIIL is een verschuiving van de huidige manier van werken naar een snellere, flexibelere en adaptieve aanpak.
2Grips zorgt voor een soepele overgang van ITIL v3 naar ITIL 4. Onze online ITIL 4 Foundation training zal vanaf 11 februari beschikbaar zijn. Data en locaties voor klassikale ITIL 4 opleidingen zijn reeds beschikbaar.

PeopleCert Accredited Training Organisation