Shopt IT 2020

Shopt IT 2020 gaat digitaal

Binnenkort is het zover, de digitale versie van Shopt IT 2020. Om redenen u wellicht bekend, blijven we dit jaar in onze bubbel. Maar… V-ICT-OR, dé koepelorganisatie voor informatie en technologie op het lokale overheidsniveau en organisator van Shopt IT 2020, heeft enorm hard gewerkt aan deze eerste digitale editie.

Het belooft een unieke, niet te missen ervaring te worden. V-ICT-OR bouwde een interactieve beursvloer waarop alle standhouders een plaats kregen. Als bezoeker wandelt u in deze virtuele beurshal in 3D en spreekt u met specialisten via de live chat. Zelfs aan catering is gedacht. Wie tijdig inschrijft ontvangt nog voor de aanvang van de beurs thuis een beursbox vol leuke gadgets en lekkere versnaperingen.

Een digitale Shopt IT heeft nog meer voordelen:
  • U hoeft niet te kiezen uit de meer dan 24 infosessies. Alle sessies blijven 14 dagen online zodat u alle infosessies te bekijken.
  • U hoeft zich niet te verplaatsen: Een virtuele beurs is milieuvriendelijk, coronaproof en tijdsbesparend.
  • U legt vanop je stoel thuis of op kantoor contact met alle deelnemers. Hiervoor maakt u een profiel aan op het online netwerkplatform van V-ICT-OR en plant u videocall-momenten naar keuze in met bezoekers en standhouders.
Voor wie is Shopt IT een must?

Shopt IT is de hoogmis voor alles wat informatie en technologie in de lokale publieke sector betreft. Bent u IT-specialist, ICT-diensthoofd, IT-manager, algemeen directeur, systeembeheerder, helpdeskmedewerker, etc. bij de lokale overheid? Dan mag u deze editie absoluut niet missen.

Zet de datum alvast in uw agenda
24 september 2020
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Als partner van V-ICT-OR zal ook 2Grips een virtuele beursstand opzetten op Shopt IT 2020. Omdat wij van interactie houden, kan u gedurende de beurs steeds met ons praten via de chatfunctie. Wij hopen u massaal te mogen “ontmoeten” op deze unieke virtuele beurs.

Programma en inschrijven
Contact opnemen met 2Grips
2Grips Event- en opleidingskalender