2Grips kondigt met trots de accreditatie door Exin voor SIAM Foundation aan. EXIN is een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut, met miljoenen gecertificeerde professionals in het digitale domein. Een EXIN accreditatie is niet zomaar een controle van ons cursusmateriaal en onze organisatie. Het EXIN bewijs van accreditatie wordt wereldwijd erkend als de hoogste standaard in informatiemanagement examens en trainingen. Na een gedetailleerde beoordeling ontving 2Grips de status van Accredited Training Organisation (ATO) en Accredited Examination Organization (AEO).

2Grips is geen typische opleidingsorganisatie. 2Grips biedt oplossingen voor al uw (IT) Service Management uitdagingen. Het is onze dagelijkse missie om uitmuntendheid te bereiken binnen de serviceafdelingen van onze klanten door middel van consultancy, tooling en training. Onze opleidings- en coachingprogramma’s worden beheerd door professionals die nog steeds dagelijks in de praktijk werken.

SIAM Foundation Opleiding

Service Integration and Management (SIAM) is een managementmethodologie die kan worden toegepast in een omgeving met diensten van meerdere dienstverleners. SIAM zorgt voor governance, integratie en coördinatie om ervoor te zorgen dat de klantorganisatie maximaal profiteert van haar serviceproviders.

2Grips biedt nu zowel open klassikale trainingen als een online e-learning cursus voor SIAM Foundation. De training introduceert de deelnemers in de terminologie, structuren, culturele kwesties, rollen en bestuurlijke overwegingen van SIAM en bereidt hen voor op het werken in een SIAM ecosysteem.

SIAM geaccrediteerd Opleidingsinsstituut door Exin