De SIAM health assessment is een initiatief van Scopism met steun van een groep SIAM experten van over de hele wereld, waaronder 2 SIAM specialisten van 2Grips, namelijk Danny Van Vosselen en Jordy Mertens.

Bij de SIAM Health Assessment gaat het om verbetering – begrijpen waar u nu staat, en hoe u naar uw doel kunt toewerken. Net als uw eigen gezondheid is een SIAM-omgeving iets wat voortdurende aandacht, regelmatige check-ups en continue verbetering nodig heeft. De test is online beschikbaar en volledig gratis.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze beoordeling de betrokkenen zal helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is in een SIAM-ecosysteem: klanttevredenheid, serviceresultaten en het opbouwen van een omgeving waarin alle dienstverleners, de service integrator en de klantorganisatie op een geïntegreerde en coöperatieve manier samenwerken.

Lees meer hierover in drie blogs “From the Architect’s Desk” geschreven door Michelle Major-Goldsmith en Simon Dorst.

SIAM Health Assessment

Beschikbaar vanaf 20 september 2021

SIAM Health Assessment Consultancy

In aanvulling op deze gratis online self-assessment, heeft 2Grips de licentie om een meer diepgaande, gedetailleerde en specifieke assessment te faciliteren. Niet alleen om inzicht te krijgen in hoe het verder moet, maar ook om specifieke aanbevelingen te doen. Deze beoordeling is meer gedetailleerd, meer context specifiek en veel pragmatischer. Als medebedenkers van de SIAM Health assessment kunnen wij een betere vakkennis inbrengen en een duidelijker beeld geven van de verbeteringen die mogelijk zijn.

SIAM Licenced Consultant
SIAM Awareness en training

Als opleidingsorganisatie, geaccrediteerd door Exin, verzorgt 2Grips zowel online e-learning als klassikale SIAM opleidingen voor alle niveaus (awareness, foundation en professional). U kunt deelnemen aan een van de open klassikale sessies of e-learning cursussen, of kiezen voor een in-company training op maat van uw organisatie.

SIAM Foundation
SIAM Professional
Service Integration Manager
Neem voor meer informatie direct contact op met 2Grips