Securitas Digital Business 4.0

Securitas Digital Business 4.0

Klantendag van het VITO-Securitas raamcontract

Op donderdag 12 maart vond de klantendag van het VITO-Securitas raamcontract plaats in “Hotel de La Poste” bij Tour and Taxis in Brussel.

Als partner van het VITO-Securitas raamcontract, was ook 2Grips aanwezig op deze VITO-klantendag, waar de nieuwste trends en ontwikkelingen in digitalisering aan bod kwamen. Het programma van “Securitas Digital Business 4.0” bestond uit een mix van actuele topics, inspirerende klantencases en boeiend entrainement.

2Grips zorgde er o.a. voor een break-out sessie rond XLA’s en customer experience, een belangrijk thema binnen Digital Business en Service Management.
Tijdens een klantencase boden we samen met onze klant Provincie Oost-Vlaanderen een inspirerende inkijk in hun optimalisatieproject ITS.4me. De topics die daarbij aan bod kwamen waren o.a.: het verbeteren van de dienstverlening, proces gebaseerd werken, automatisering van routinetaken en het aanbieden van een zelfservice portaal voor de eindgebruikers.

Daarnaast bracht wetenschapscomedian Lieven Scheire er zijn unieke DNA-show over ontwikkelingen op het domein de menselijke genetica.

Bekijk hier het interview met Paul Fostier (Provincie Oost-Vlaanderen) en Danny Van Vosselen (2Grips)