Wat kan u verwachten van deze online ITIL Operational Support and Analysis opleiding?

In deze online ITIL Operational Support and Analysis (OSA) opleiding leert u hoe u best practices op het gebied van Operational Support and Analysis met succes kunt toepassen en hoe u competenties kunt verwerven in OSA processen. U kunt de dagelijkse servicestoringen en de structuur en het beheer van de Service Operation-functies, inclusief de Servicedesk, beheren.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die werkzaam is in Operations/ Live Service, Application Developers en Managers, Technical Authors, Process Authors, Security & Information Assurance Staff en Metrics & Measurement medewerkers.

De ITIL Operational Support and Analysis opleiding maakt deel uit van het ITIL Expert Programma. Het ITIL Foundation certificaat is verplicht voor studenten die de opleiding ITIL Operational Support and Analysis willen volgen. Deze opleiding duurt minimaal 30 uur.

ITIL Operational Support and Analysis opleiding
  • Geaccrediteerde opleiding
  • Ondersteuning mogelijk via e-mail
  • 90 of 150 dagen online toegang
  • 10 stapsgewijze lessen
  • Studieduur: 30 uur
Meer informatie over onze multi-user opleidingen voor bedrijven
Inhoud van deze online opleiding
  • Introduction to Operational Support and Analysis
  • Operational Support and Analysis Process
  • Technology and Implementation for Operational Support and Analysis
ITIL Operational Support and Analysis Examen

Het examen ITIL Operational Support and Analysis kan online worden afgelegd met PEOPLECERT. Om de examen voucher te kunnen aanvragen, dient deze opleiding volledig afgerond te zijn. Het examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen met een tijdslimiet van 90 minuten en een succesratio van 70%. Na het succesvol afronden van dit ITIL examen ontvangt u zowel het certificaat als de 4 ITIL credits.

ITIL 4 Exam included

ITIL OSA + Examen

897ex. BTW
  • 90 dagen + Examen Voucher

ITIL OSA + Examen

966ex. BTW
  • 150 dagen + Examen Voucher

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De ITIL® cursussen op deze pagina worden aangeboden door IT Training Zone Ltd een ATO van AXELOS Limited. ITIL® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Ltd, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

In 3 stappen naar meer kennis:
Andere online ITSM opleidingen
2Grips ITIL Certificeringsschema

Het ITIL certificeringschema voorziet in een modulaire aanpak die bestaat uit een reeks kwalificaties die gericht zijn op verschillende aspecten van de ITIL best practices en dit op verschillende niveaus van diepgang en gedetailleerdheid. 2Grips biedt geaccrediteerde opleidingen aan voor alle vijf de certificeringsniveaus.

Naar het ITIL-certificeringsschema