Wat kan u verwachten van deze online ITIL Planning, Protection & Optimisation opleiding?

In deze online ITIL Planning, Protection & Optimisation opleiding leert u hoe u best practices op het gebied van Planning, Protection en Optimization succesvol kunt toepassen en competenties kunt verwerven in PPO processen. U begrijpt hoe diensten te leveren die steeds voldoen aan de behoeften van de klant en u in staat zal zijn om de beschikbaarheid van de dienst en het herstel van diensten in een noodsituatie te plannen en informatiebeveiliging planning te bestuderen.

Deze opleiding is geschikt voor Service Desk Managers, Desktop Support, Data Centre Management, Data & Networks Managers, Operations Managers, Network Operations, Server Support en Administration, Development, Testing & QA Managers, Proces- en Procedure Engineers, Program and Project Management, QMS Managers, Service Delivery Managers.

De opleiding ITIL Planning, Protection & Optimisation maakt deel uit van het ITIL Expert Programma. Studenten die de cursus ITIL Planning, Protection & Optimisation willen volgen, moeten al in het bezit zijn van het ITIL Foundation Certificaat. Deze e-learning cursus duurt minimaal 30 uur.

ITIL Planning, Protection & Optimisation opleiding
 • Geaccrediteerde opleiding
 • Ondersteuning mogelijk via e-mail
 • 90 of 150 dagen online toegang
 • 8 stapsgewijze lessen
 • Studieduur: 30 uur
Meer informatie over onze multi-user opleidingen voor bedrijven
E-learning course content
 • Introduction to Planning, Protection and Optimization
 • Planning, Protection and Optimization Processes
 • Technology and Implementation for Planning, Protection and Optimization
 • Planning, Protection and Optimization – Training and Certification Contents
ITIL Planning, Protection & Optimisation Examen

HEt examen ITIL Planning, Protection and Optimization kan online worden afgelegd met PEOPLECERT. Om de examen voucher te kunnen aanvragen, dient deze opleiding volledig afgerond te zijn. Het examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen met een tijdslimiet van 90 minuten en een succesratio van 70%. Na het succesvol afronden van dit ITIL examen ontvangt u zowel het certificaat als de 4 ITIL credits.

ITIL 4 Exam included

ITIL PPO + Examen

897ex. BTW
 • 90 dagen + Examen Voucher

ITIL PPO + Examen

966ex. BTW
 • 150 dagen + Examen Voucher

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De ITIL® cursussen op deze pagina worden aangeboden door IT Training Zone Ltd een ATO van AXELOS Limited. ITIL® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Ltd, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

In 3 stappen naar meer kennis:
Andere online ITSM opleidingen
2Grips ITIL Certificeringsschema

Het ITIL certificeringschema voorziet in een modulaire aanpak die bestaat uit een reeks kwalificaties die gericht zijn op verschillende aspecten van de ITIL best practices en dit op verschillende niveaus van diepgang en gedetailleerdheid. 2Grips biedt geaccrediteerde opleidingen aan voor alle vijf de certificeringsniveaus.

Naar het ITIL-certificeringsschema