Wat kan u verwachten van deze online opleiding ITIL Service Offerings and Agreements?

In deze online ITIL Service Offerings and Agreements training leert u hoe u Service Offerings en Agreements best practices succesvol kunt toepassen en competenties kunt verwerven in SOA processen. U begrijpt hoe u waarde kunt bieden aan de klant, serviceprovider en IT-organisatie en hoe u ervoor kunt zorgen dat Service Level Agreements een ondersteunende structuur hebben en hoe u partners en leveranciers op de juiste manier kan managen.

Deze opleiding is geschikt voor Proces & Procedure Engineers, Application Developers en Managers, iedereen die werkzaam is in Project / Program Management & Administration, Management en Business Development.

De opleiding ITIL Service Offerings and Agreements maakt deel uit van het ITIL Expert Programma. Studenten die de cursus Service Offerings and Agreements willen volgen, moeten in het bezit zijn van het ITIL Foundation Certificaat. Deze opleiding duurt minimaal 30 uur.

Opleiding ITIL Service Offerings and Agreements
 • Geaccrediteerde opleiding
 • Ondersteuning mogelijk via e-mail
 • 90 of 150 dagen online toegang
 • 10 Modules, opgedeeld in stapsgewijze lessen
 • Studieduur: 30 uur
Meer informatie over onze multi-user opleidingen voor bedrijven
Inhoud van deze online opleiding
 • Introduction – Service Management as a Practice
 • Service Offerings and Agreements Processes
 • Service Offerings and Agreements Roles and Responsibilities
 • Technology and Implementation for Service Offerings and Agreements
ITIL Service Offerings and Agreements Examen

Het examen ITIL Service Offerings and Agreements Exam kann online afgelegd worden met PEOPLECERT. Om de examen voucher te kunnen aanvragen, dient deze opleiding volledig afgerond te zijn. Het examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen met een tijdslimiet van 90 minuten en een succesratio van 70%.
Na het succesvol afronden van dit ITIL examen ontvangt u zowel het certificaat als de 4 ITIL credits.

ITIL 4 Exam included

ITIL SOA + Examen

897ex. BTW
 • 90 dagen + Examen Voucher

ITIL SOA + Examen

966ex. BTW
 • 150 dagen + Examen Voucher

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De ITIL® cursussen op deze pagina worden aangeboden door IT Training Zone Ltd een ATO van AXELOS Limited. ITIL® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Ltd, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

In 3 stappen naar meer kennis:
Andere online ITSM opleidingen
2Grips ITIL Certificeringsschema

Het ITIL certificeringschema voorziet in een modulaire aanpak die bestaat uit een reeks kwalificaties die gericht zijn op verschillende aspecten van de ITIL best practices en dit op verschillende niveaus van diepgang en gedetailleerdheid. 2Grips biedt geaccrediteerde opleidingen aan voor alle vijf de certificeringsniveaus.

Naar het ITIL-certificeringsschema