2Grips zorgt voor opleiding en coaching van uzelf, uw medewerkers, team leaders en managers. Bedrijfsopleidingen, open klassikale training en online opleiding.

2Grips levert trainingen die zijn afgestemd op de situatie van de klant (bedrijfsopleidingen) of op praktijksituaties in het algemeen (open klassikale opleidingen). Onze lesgevers zijn absoluut bekwaam om anderen te trainen in diverse aspecten van Service Management. Naast het geven van trainingen zijn zij ook dagelijks in de praktijk actief.

Klassikale opleidingen

2Grips coacht uw medewerkers, teamleiders en managers ter ondersteuning van de rol die ze binnen uw service organisatie vervullen. Dit bewijst zijn waarde bijvoorbeeld bij mensen die doorgroeien naar een nieuwe functie, of bij organisaties die veranderingen doorvoeren en een hogere mate van servicegerichtheid nastreven.

Coachings Trajecten

2Grips biedt zowel beginners als gevorden in service management een brede waaier aan kwalitatieve, geaccrediteerde e-learnings aan. Deze online opleidingen bestaan uit videotutorials, studiegidsen en quizes en zijn special ontworpen om u te helpen uw vaardigheden te ontwikkelen en uw carrière te boosten.

Online Opleidingen
2Grips Event- en Opleidingskalender
Neem voor meer informatie direct contact op met 2Grips

CONTACT
kmo-portefeuille