2Grips deelt haar kennis met Service Management-specialisten over de hele wereld. Dit stelt ons in staat om onze klanten te allen tijde het beste advies en de meest geschikte oplossing te bieden.

4me
4me Service Management

4me biedt organisaties een premium service management oplossing: 4me Service Management, de eerste enterprise service management applicatie die speciaal is gebouwd om de Service Integration and Management (SIAM) benadering te ondersteunen. 4me is gebruiksklaar en biedt veruit de snelste wereldwijde responstijden en de meest gebruiksvriendelijke interface.
https://www.4me.com/

Ivanti
Ivanti Service Management

Ivanti, voorheen LANDESK en HEAT Software, helpt klanten succesvol te zijn door middel van de “Kracht van Unified IT”. Met Ivanti Service Management streven ze naar het hoogste niveau van servicekwaliteit, -levering en -prestaties om moderne ITSM-uitdagingen aan te gaan. Deze volledig multi-tenant oplossing is beschikbaar in de cloud of on-premise en biedt u volledige flexibiliteit in het ondersteunen van uw (IT-)processen.
https://www.ivanti.com/

Freshworks
Freshworks

Net als 2Grips, vindt Freshworks geloven dat uw bedrijf betere software verdient – software die snel en eenvoudig te installeren is en intuitief te gebruiken zonder opleiding. All Freshworks producten maken deze belofte waar. En het beste is dat u de bank niet hoeft te overvallen om ze aan de praat te krijgen. Vandaag de dag vertrouwen meer dan 40.000 klanten op Freshworks software om hun bedrijf te runnen. Wij geloven dat het slechts het begin is…
https://www.freshworks.com/

Joiin
Joiin

Joiin is een onafhankelijke service-integratiespecialist die organisaties helpt om maximale waarde uit hun IT-landschap van interne en externe dienstverleners. Deze SIAM professionals leveren zowel adviesdiensten als coaching en implementatie van het SIAM Eco-systeem.
https://www.joiin.eu/

Vision Willow
VisionWillow

VisionWillow, een toonaangevend Deens bedrijf gespecialiseerd in servicemanagement, levert, implementeert en onderhoudt oplossingen van toonaangevende technologieleveranciers. Zij helpen klanten het best mogelijke effect van hun investeringen te bereiken.
https://www.visionwillow.com/en/

Revo
Revo Service Management

Revo Service Management implementeert al jaren ITSM- en Service Management-tools in het Verenigd Koninkrijk. Revo levert expertise en stelt bij elk project de wensen van de klant centraal.
https://revosm.com/

Techwork
Techwork

Techwork, gevestigd in Oostenrijk en gespecialiseerd in IT-automatisering en -digitalisering, biedt effectieve en intuïtieve oplossingen voor organisatorische integratie en workflowautomatisering.
https://www.techwork.at/

TellTales Consulting
TellTales Consulting

TellTales Consulting, expert op het gebied van kennismanagement (KCS) voor klantenservice en support organisaties, is een Nederlands, no-nonsense adviesbureau dat trainingen, coaching en hands-on ondersteuning aanbiedt om service organisaties efficiënter te maken.

https://www.telltalesconsulting.com/

ITAM Solutions
ITAM Solutions

ITAM Solution richt zich op Software Asset Management (SAM) en help bedrijven inzicht te krijgen in de aanwezige software en bijbehorende licenties binnen hun organisatie. Hun expertise in alle competentiegebieden van SAM maakt hen tot de meest professionele en betrouwbare SAM-partner.

http://www.itamsolutions.nl/

Infravision
Infravision

InfraVision is de service management specialist die ambitieuze serviceorganisaties helpt een onmisbare partner te worden voor hun klanten.

https://www.infravision.com/nl/

Real BCP / Real DPG
Real BCP / Real DPG

RealBCP, specialist in business continuity management en data protection governance, stelt organisaties in staat om in geval van een ernstige bedreigingen of gebeurtenissen, veerkrachtig te reageren. RealBCP voorziet daartoe alle nodige informatie, governance, acties en communicaties in geval van zulke crisis door middel van een geïntegreerde oplossing, volledig aangepast aan uw organisatie.

https://realbcp.com/

The Campus
The Campus

De Campus biedt de modernste opleidingen en workshops over de nieuwste innovatieve technologieën. We bieden ook live, on-site trainingen aan over innovatieve technologieën. Onze trainers zijn IT-professionals die actief zijn in het veld waarin ze lesgeven en dagelijks met het materiaal werken. Zo zorgen we ervoor dat onze cursisten leren van experts die concrete voorbeelden en handige tips en trucs kunnen geven.

https://www.thecampus.be/

V-ICT-OR
V-ICT-OR

V-ICT-OR is dé koepelorganisatie voor informatie en technologie op het lokale overheidsniveau, en de bezieler van de Vlaamse Virtuele Gemeente. Net als 2Grips, tracht V-ICT-OR o.a. kennisdeling te bevorderen, aan te zetten tot samenwerking en synergieën te faciliteren om zo de professionalisering van ICT-verantwoordelijken op elk niveau in de lokale overheid te ondersteunen.

https://www.v-ict-or.be/