2Grips deelt haar kennis met Service Management-specialisten over de hele wereld. Dit stelt ons in staat om onze klanten te allen tijde het beste advies en de meest geschikte oplossing te bieden.

4me
4me Service Management

4me biedt organisaties een premium service management oplossing: 4me Service Management, de eerste enterprise service management applicatie die speciaal is gebouwd om de Service Integration and Management (SIAM) benadering te ondersteunen. 4me is gebruiksklaar en biedt veruit de snelste wereldwijde responstijden en de meest gebruiksvriendelijke interface.
https://www.4me.com/

Freshworks
Freshworks

Net als 2Grips, vindt Freshworks dat uw bedrijf betere software verdient – software die snel en eenvoudig te installeren is en intuitief te gebruiken zonder opleiding. All Freshworks producten maken deze belofte waar. En het beste is dat u de bank niet hoeft te overvallen om ze aan de praat te krijgen. Vandaag de dag vertrouwen meer dan 40.000 klanten op Freshworks software om hun bedrijf te runnen. Wij geloven dat het slechts het begin is…
https://www.freshworks.com/

Ivanti
Ivanti Service Management

Ivanti, voorheen LANDESK en HEAT Software, helpt klanten succesvol te zijn door middel van de “Kracht van Unified IT”. Met Ivanti Service Manager streven ze naar het hoogste niveau van servicekwaliteit, -levering en -prestaties om moderne ITSM-uitdagingen aan te gaan. Deze volledig multi-tenant oplossing is beschikbaar in de cloud of on-premise en biedt u volledige flexibiliteit in het ondersteunen van uw (IT-)processen.
https://www.ivanti.com/

Lansweeper
Lansweeper

Lansweeper zorgt voor een complete en accurate inventaris van het IT domein en een transparant end-to-end zicht op het hele IT netwerk. Het creëert een single source of truth voor elke stakeholder die inzicht nodig heeft in het IT landschap van uw bedrijf. Lansweeper helpt u bij het minimaliseren van risico’s en optimaliseert uw IT door bruikbare inzichten te bieden in uw gehele IT omgeving.

https://www.lansweeper.com/

Chatlayer
Chatlayer

Chatlayer stelt zakelijke gebruikers in staat om enterprise AI chat en voice bots te bouwen en te onderhouden in 100+ talen om klanten/werknemers persoonlijk en zonder moeite van dienst te zijn. Het Chatlayer platform overbrugt de kloof tussen de hedendaagse technologie en het voeren van goede gesprekken op een geautomatiseerde manier. Met Chatlayer creëert u conversaties op verschillende kanalen voor de beste klantervaring.

https://chatlayer.ai/

itsmf Belgium
itSMF Belgium

ITSMF Belgium is een onafhankelijke organisatie voor IT Service Management. Het is een levendig netwerk waar service management professionals, dienstverleners, klanten en leveranciers hun kennis, ervaring en standpunten delen. 2Grips is Bronze sponsor van ITSMF Belgium.

https://www.itsmf.be/

SDI Team Membership
Service Desk Institute SDI

Sinds 1988 inspireert SDI wereldwijd servicedesk- en supportteams om te schitteren. Al meer dan 30 jaar beproefd door duizenden organisaties en professionals wereldwijd, helpt SDI u bij het ontwikkelen, begeleiden en ondersteunen van uw transformatieproces. Zij ondersteunen u bij het vormgeven van de toekomst van de dienstverlening van uw bedrijf, waar ook ter wereld.

https://www.servicedeskinstitute.com/

USM Partner
USM – Stichting SURVUZ

2Grips is invoeringspartner van USM, Universeel Service Management. De USM-methode wordt beheerd door de Stichting SURVUZ die o.a. ondersteuning biedt aan service management professionals die, ongeacht hun omvang of branche, een duurzame Enterprise Service Management-strategie willen realiseren.

https://usm-portal.com/

Exin
Exin

EXIN is een toonaangevend onafhankelijk exameninstituut, gevestigd in Utrecht. EXIN heeft bijna 3 miljoen mensen over de hele wereld gecertificeerd en richt zich op digitale vaardigheden. In samenwerking met Scopism lanceerde EXIN het SIAM-certificeringsprogramma en onderhoudt het exclusief. Scopism ontwikkelde en onderhoudt de SIAM body of knowledge. De gecombineerde krachten van EXIN en Scopism spelen een centrale rol binnen de SIAM-gemeenschap. 2Grips is een geaccrediteerde trainingsorganisatie voor EXIN SIAM.

https://www.exin.com/

Servitect ISM
Servitect

Servitect is een IT Service Management specialist die de werkwijze van IT-service organisaties professionaliseert op basis van de stapelbare ISM methode. Deze gestandaardiseerde aanpak voor organisatieverbetertrajecten in de informatievoorziening, werd door Servitect ontwikkeld en nog steeds beheert.

http://www.servitect.com/

V-ICT-OR
V-ICT-OR

V-ICT-OR is dé koepelorganisatie voor informatie en technologie op het lokale overheidsniveau, en de bezieler van de Vlaamse Virtuele Gemeente. Net als 2Grips, tracht V-ICT-OR o.a. kennisdeling te bevorderen, aan te zetten tot samenwerking en synergieën te faciliteren om zo de professionalisering van ICT-verantwoordelijken op elk niveau in de lokale overheid te ondersteunen.

https://www.v-ict-or.be/

Techwork
Techwork

Techwork, gevestigd in Oostenrijk en gespecialiseerd in IT-automatisering en -digitalisering, biedt effectieve en intuïtieve oplossingen voor organisatorische integratie en workflowautomatisering.
https://www.techwork.at/

Infravision
Infravision

InfraVision is de service management specialist die ambitieuze serviceorganisaties helpt een onmisbare partner te worden voor hun klanten.

https://www.infravision.com/nl/

Real BCP / Real DPG
Real BCP / Real DPG

RealBCP, specialist in business continuity management en data protection governance, stelt organisaties in staat om in geval van een ernstige bedreigingen of gebeurtenissen, veerkrachtig te reageren. RealBCP voorziet daartoe alle nodige informatie, governance, acties en communicaties in geval van zulke crisis door middel van een geïntegreerde oplossing, volledig aangepast aan uw organisatie.

https://realbcp.com/

ASIST
ASIST

ASIST is een betrouwbare en onafhankelijke adviseur op het gebied van network discovery, licentiebeheer en IT Asset Management (ITAM). Zij zorgen voor de essentiële gegevens van de volledige IT-infrastructuur, aangevuld met de juiste contract- en licentie-informatie.

http://www.asist.be/

Axle-IT
Axle-IT

Gepassioneerd door IT doet Axle-IT er alles aan om organisaties optimaal te laten functioneren. Als experts op het gebied van automatiseren, implementeren en optimaliseren van IT-processen, brengen ze verschillende IT-disciplines bij elkaar en maken moeilijke IT-processen makkelijk. Simpel, snel en doelgericht.

https://www.axle-it.nl/