Gemotiveerd en up-to-date opgeleid personeel vormt een cruciale basis om de uitdagingen van de digitale transformatie aan te gaan. In een snel veranderende wereld is levenslang leren een absolute noodzaak.

Bovendien vereist een meer multidisciplinaire aanpak van servicemanagement ook een beter begrip van elkaars ‘taal’. Daarom biedt 2Grips een breed scala aan cursussen aan om zowel ITSM-beginners als -professionals op alle niveaus van hun carrière te ondersteunen.

Online opleidingen 2Grips
“Knowledge is power, but only when shared.”
Online Service Management Opleidingen
  • U hoeft uw agenda niet af te stemmen op onze trainingskalender. U studeert waar en wanneer u wil. Al onze cursussen zijn beschikbaar op PC, Mac, IPad, en smarthphone
  • U geniet van een zeer gevariëerde leerervaring dankzij een combinatie van multimedia en met ondersteuning voor docenten gedurende elke opleiding, inclusief gratis Virtual Mentor sessie om u te helpen uw nieuwe kennis toe te passen.
  • Onze online opleidingen zijn in het Engels, ideaal om de terminologie van het betreffende onderwerp in te oefenen en de perfecte voorbereiding voor het bijbehorende certificiëringsexamen.
2Grips online Service Management opleidingen voor individuen en bedrijven

Alle online opleidingen staan open voor zowel individuele deelnemers als bedrijven die op zoek zijn naar multi-user trainingen.
In het kader van bedrijfsopleidingen bieden deze online opleidingen extra voordelen, zoals:

  • Flexibele startdata voor alle deelnemers
  • Geen reiskosten
  • Geen afwezigheden door opleidingsdagen in het klaslokaal

2Grips biedt speciale kortingen aan voor bedrijven of organisaties die 3 of meer opleidingen wensen aan te kopen voor (personeels)leden. Wenst u hierover meer info of wil u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor 2Grips?
Online opleiding demo
In 3 stappen naar meer kennis:
Betalingsopties
2Grips aanbod online service management opleidingen

2Grips biedt een breed scala aan kwalitatief hoogstaande, geaccrediteerde online opleidingen aan. Deze zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw vaardigheden en carrière uit te breiden. Alle opleidingen omvatten videotutorials, studiegidsen en quizzes. Maak hier uw keuze en start vandaag nog met leren.

Momenteel zijn een aantal online opleidingen tijdelijk niet beschikbaar. Heeft u interesse in één van deze e-learnings, neem dan zeker contact op.

2Grips ITIL Certificeringsschema

Het ITIL certificeringschema voorziet in een modulaire aanpak die bestaat uit een reeks kwalificaties die gericht zijn op verschillende aspecten van de ITIL best practices en dit op verschillende niveaus van diepgang en gedetailleerdheid. 2Grips biedt geaccrediteerde opleidingen aan voor alle  certificeringsniveaus. Meer info over het ITIL-certificeringsschema