Service Management tooling, en bij uitbreiding ook ITAM tools, zijn onmisbaar voor elke IT organisatie die gelijke tred wil houden met de digitale transformatie. Of het nu gaat om het ondersteunen van de (IT) dienstverlening of specifiek om het in kaart brengen van IT Assets, in beide gevallen heeft u de keuze uit een breed gamma aan tools om u hierbij te helpen. 2Grips helpt u bij het kiezen, implementeren en supporteren van de voor u meest geschikte tool(s).

Service Management Tooling

2Grips heeft ervoor gekozen om een viertal Service Management tools aan te bieden. Uiteraard met zeer onderscheidende karakteristieken hebben ten opzichte van elkaar én ten opzichte van de rest van de markt. De overeenkomst tussen deze tools is dat ze allen behoren tot de allerbesten van de klas.

Implementatie van ESM / ITSM tooling

Als implementatiepartner van deze onderscheidende applicaties, biedt 2Grips ook een zeer onderscheidende implementatie-aanpak aan. Hierbij wordt niet de tooling centraal gezet, maar zoeken we naar de beste combinatie van de organisatie en haar medewerkers, de te hanteren processen en procedures en de ondersteunende service management applicatie. We zorgen ervoor dat alle drie de componenten goed op elkaar zijn afgestemd, zodat een maximaal resultaat behaald wordt.

Support

2Grips biedt uitgebreide supportdiensten voor deze ESM / ITSM tooling. Deze omvat minimaal de eerste lijns ondersteuning voor de afhandeling van incidenten, bugs in de software en eenvoudige functionele vragen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het volledige applicatiebeheer van u over te nemen.
Meer informatie over onze onderscheidende supportdiensten.

IT Asset Management Tooling

ITAM is de basis voor een efficiënte, goed beheerde IT-organisatie. Het is een ondersteunende discipline die IT organisaties helpt om hun doelen te bereiken. In die zin vullen Service Management en ITAM elkaar naadloos aan. Zonder IT-middelen zijn er immers geen IT-diensten. Terwijl ITSM zich voornamelijk richt op de diensten, houdt ITAM zich eerder bezig met de middelen. Maar ze werken het best in combinatie met elkaar. Daarom selecteerde 2Grips Lansweeper, twee state-of-the-art tools voor het in kaart brengen van uw IT assets.

Implementation van asset management tooling

Volledige zichtbaarheid van IT-assets is essentieel voor het efficiënt beheren, beveiligen en onderhouden van uw IT-landschap. 2Grips ondersteunt organisaties bij het beheren en optimaliseren van IT-assets door asset management tooling te implementeren in combinatie met processen en procedures. Hierdoor krijgen organisaties een compleet beeld van hun IT-middelen, van aankoop tot verwijdering. Dankzij het implementeren van enkele best practices, stelt 2Grips organisaties in staat om het gebruik en de prestaties van hun IT-middelen te optimaliseren.

Neem voor meer informatie direct contact op met 2Grips